Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rem-X

    senior tag

    válasz bence007 #4960 üzenetére

    Szia!

    Én próbáltam az AOKP-t jó pár napig, nagyon tetszenek a funkciók amiket beletettek. Én azért hagytam most egy kicsit azt pihenni, mert kijelentették hogy majd csak hivatalos verziókat adnak ki, de ehhez képest naponta jöttek mindenféle AOKP-nak 'álcázott' verziók és meguntam a kuszaságot. Viszont a jelenleg kinn levő JB1-es build rendben van. Én megvárom a Stable-t belőle és akkor tuti megint felmegy a telcsire próbára.

    Amiben nem tudsz csalódni az szerintem a CM10... sokkal átláthatóbb frissítési metódust követnek, ráadásuk már van 'havi' romjuk is. Nekem most naponta frissített nightlyk futnak és semmi baj nincs velük. Talán még egy kicsit 'vajasabbak' lehetnének :) De idővel ez is meg lesz oldva, biztos vagyok benne... Annyi berhelési lehetőség nincs benne mint az AOKP-ban de szerintem minden 'romoló' ember találkozik vele és ez nem véletlen ;)

    Amit még próbáltam és nagyon érdekes az a Paranoid... az az érdekessége, hogy beállíthatod ALKALMAZÁSONKÉNT, hogy phone, table vagy phablet (Nexus7) módban fusson, sőt tulképpen totálisan szabad kezet kapsz a DPI beállításokban... Nekem már túlságosan is variálható volt... :) Megbízhatóságban ezzel sem volt gond amúgy :)

    Én ezeket javallom első lépésben.

    Remélem tudtam segíteni!

    Nandroid és HAJRÁ :D

    Try again, fail again, fail better!

Új hozzászólás Aktív témák