Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz Integra #6462 üzenetére

    Hat arrol az LG-rol azert tul sok info van mar ahhoz h kamu legyen szerintem, a kerdes inkabb hogy lesz-e mellette meg valami...
    Ha az I9260 nem egy feljavitott Galaxy Nexus (illetve nem is jon most ilyen), abban annyi jo azert lenne legalabb hogy nem kell lecserelnem ra a mostanimat, mert amugy a microSD es kicsit erosebb vas miatt akar el is gondolkoztam volna rajta ha megfeleloen olcson adjak... Mondjuk a microSD miatt alapbol gyanus volt a dolog, nem veletlenul nem raknak ezekre mar olyat, ennek eleg konkret technikai oka van.

    Mas: irtam hogy az MHL kabelemtol ujraindul (illetve bootloop-ba kerul) a telefonom. Fejlemenyek: kiprobaltam ismerosom yakjuxw telefonjaval (egyebkent ugyanolyan gyari 4.1.1 volt rajta) es az csodak csodajara tokeletesen mukodott a tv-vel, szepen nyomta ki 720p-ben a kijelzot, elvileg valahogy videolejatszasnal 1080p-t is tudna de arra nem jottem ra. Ez arra is utalhatna h nalam van valami hardveres problema, de mivel mas valtozatu a telefon, a szoftver sem pont ugyanaz, igy ezt nem lehet biztosra mondani. Raadasul utanagooglizve sokan irtak akiknek ugyanilyen gondjuk volt hogy csak feltettek egy custom ROM-ot es megoldodott a problemajuk, mukodott az MHL, ez alapjan megis szoftveres lenne a gond.
    Most viszont frissitettem a szoftverem 4.1.2-re (visszaallitottam factory image-re), es nalam a problema tovabbra is fent all. Eleg erdekes az biztos, akar megprobalhatnam szervizeltetni de ha szoftveres a gond, akkor az valoszinuleg semmit nem fog erni. Ugyanakkor erthetetlen hogy ismeros yakjuxw-je pedig mukodik, nem tudom mi kulonbseg lehet a szoftveruk kozott, lehet hogy az lenne a megoldas ha athakkelnem valahogy en is olyanra az enyemet? Ezt inkabb a masik iranyba szoktak csinalni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák