Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz hallerlaller #7458 üzenetére

    (#7458) hallerlaller:

    A telefon topikjaban irtam tobb hsz-ban a szemelyes tapasztalatrol, itt meg tudod nezni ha pontosabban erdekel. Roviden: altalanossagban veve nem melegszik az LG, de bizonyos helyzetekben extrem meleg lesz, teljesen kovethetetlen modon.

    Az LG rendelkezesi ideje alapvetoen nagyon jo, ha nem piszkalja az ember, akkor siman elvan orakig ugy, hogy egyaltalan nem csokken semmit (!) a toltottseg. Nalam sok esetben elofordult viszont az az idegesito dolog, hogy valamilyen program beradadhatott es szivta az akksit. Gyakorlatilag ujrainditgatasokkal tudtam csak megoldani. Egy pelda: ha egyaltalan nem nyultam a telefonhoz, nem csokkent orakig semmit a toltottseg - ha viszont megneztem valamit a google maps-ban, akkor nagyon durvan merulni kezdett, es hiaba leptem ki az alkalmazasbol, az akku toltottseg folyamatosan csokkent az ezt koveto orakban. Sem a vissza nyil, sem a futo alkalmazasok bezarasa nem segitett ilyen szempontbol, legalabbis az akku toltottsege az alkalmazas hasznalatat kovetoen folyamatosan csokkent, annak ellenere, hogy nem volt futo alkalmazas. Csak ujrainditas, utana megint elvolt orakig a telefon, anelkul, hogy csokkent volna a toltottseg.

    A legextremebb szitu: ugyanigy gmaps / gps bekapcsolva, mert elmentem egy helyre, amit nem tudtam, hogy pontosan hol van. Az epuletben csak bizonyos helyeken volt terero, probaltam betolteni egy internet oldalt, de ugye mivel nem volt terero igy csak probalkozott a telefon, de nem sikerult - kicsit arrebb mentem, megint proba, stb. Tehat alapvetoen semmi kulonos. Ez alatt a kb 10 perc proba alatt legalabb 10-15%-ot esett a toltottseg, nem akarok hulyesegeket beszelni, mert nem emlekszem pontosan, de drasztikusan csokkent, a telefon durvan felmelegedett kozben. Mintha folyamatosan turaztatta volna magat, nem tudom. Nem volt semmi beragadva (latszolag), semmi futo alkalmazas. Aztan ujrainditottam es megnyugodott.

    Osszefoglalva az en tapasztalataim alapjan: ha bekapcsolas utan nem nyulsz a telefonhoz, akkor fantasztikus a rendelkezesre allasi ido. Ha hasznalsz valamilyen durvabb alkalmazast es ugy nem nyulsz a telefonhoz, akkor csokken az akku. Ha hasznalod a keszuleket, nyilvan csokken az akku is. Lenyegesen jobb a rendelkezesre allasi ideje, mint a nexus-e, de pont a fentebb leirt furcsa viselkedes miatt nem tudtam kitapasztalni a nalam levo 2 het alatt, teljesen rapszodikusan mukodott az akku. Az is lehet, hogy egy akkufigyelo programmal jobban monitorozato es megoldhato a dolog, de semmi olyan programot nem toltottem le, amit korabbi telefonjaimon nem futottak volna.

    (#7456) Integra

    igen, tudom, nyomon kovetem a "munkassagodat" :-))) wp7 nekem sem jon be egyebkent, marmint sok funkcio es nehany alkalmazas hianyzik es tul zart a rendszer. Abban remenyedem, hogy valtozik nehany dolog es akkor adott esetben wp8 is megfelelo lehet. Alapvetoen nagyon tetszik a minimalista stilus, a betutipusok, ahogy egyben van a rendszer - de a sok aprosag miatt egyszeruen nem vallalhato jelenleg. Az egyeduli alternativa szamomra aktualisan csak a nexus-vonal, minden mas egyszeruen nem tudja kielegiten az igenyeimet - amik nem tul nagyok, de megsem tudja sem az apple, sem a wp, sem mas androidos telefonok.

Új hozzászólás Aktív témák