Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor18

    tag

    válasz havri1 #13285 üzenetére

    A Vodafone mindent aranyárban mér. Lehet nekik megérné, de az előfizetőknek nem igen. Nem is csodálkozom, hogy miért nyomatják magukat ennyire. Biztos ilyen árak mellett nem igen megy a szekér.

    Necc: Csak nem biztos, hogy megéri ezért hitelt felvenni. Inkább kifizetem a havi 7-et, mint hogy a banknak havi 15-20-at. Függetlenbe részletre, maximum Euronics és társai jöhettek volna szóba, de eleve ott volt bukó nekem, hogy kezdőnek 20-25ezret ki kellett volna fizetni. Így meg a T-nek kifizettem 8-at, 23 hónapig 7ezer és kész. A havidíjat így is úgy is fizetni kell, ha vesz az ember telót, ha nem. 2 év hűségre 240.000 forint. Ha hozzáadom a telefon részletet meg a kezdőt, akkor 410.000 forint 2 év alatt elmegy erre. Ami ugye 17ezer havonta. Ennyit költök a telómra. :D De 2 év után is ha ki lesz fizetve, meg lejár a hűség, utána is ugyanúgy 10-et fizetek a havidíjért. Szóval nekem 169.000-ből kijön a Note 3. Ami azért nem olyan rossz ár, egy mobilszolgáltatós telóért.

    banhammer: Mert nincs pénzük kicsengetni egyben 150-160ezreket. :) Részletre meg nem biztos, hogy olyan jó függetlent venni, 25 kezdővel meg 2 évig 15-20ezer törlesztővel. És ebben még nincs is benne a havidíj. Attól hogy valaki hálózatfüggőt vesz még nem korlátolt. Nem akarok beletenni se piros, sem pedig kék SIM kártyát. Rózsaszín volt eddig is és ezután is az lesz. Roaming meg nem érdekel, mert nem megyek külföldre. A T-s barom programjait lepucoltam, csak indításnál van az a hülye logó. De nem sok vizet zavar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák