Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    Szigorúan magánvélemény:
    (#13924) seger: nah... attól függetlenül, hogy knox vagy nem knox, a közelség érintkezőt szoftveresen elrontani nem hinném, hogy lehet! Tehát akár gariban is lehetett volna javíttatni. Vannak benne különböző érzékelők, de mind-mind csak egy-egy területet fed le.
    Itt is volt példa a fórumon, hogy a kijelző felületi víztaszító bevonat kopott meg... állítólag nem nézték a knoxot. De ha a Samsung bebizonyítja, hogy szoftveresen le lehet koptatni azt a réteget a telefon elejéről, akkor akár knox kapcsoló miatt is visszautasíthatja a garanciális javítást hiányos bevonatolásra.
    Az már más kérdés, hogy 1 év után a kiterjesztett, részleges garanciában mit vállal el, mit nem. Elvileg akkor is érvényes amit írok, hisz NEM esetén perelni lehet, mint megtévesztettek vásárláskor. Sokan pont a kiterjesztett garancia miatt vesznek Samu készüléket. :K (ráadásul 20k-ba kerül a kiterjesztett gari!)

    Viszont: ha a szervizmenüben a közelség érzékelő megfelelő távolságból rezgett, meg zöldre váltott, akkor nem valószínű, hogy azzal lesz hardveresen gond.

    (#13903) iSonic: javaslom fordulj plasztikai sebészekhez. Igazítsanak kicsit a füleden. Biztos nagyon eláll a karimája, ezért zavarja a telefon érzékelőjét. Inkább a füledből vágass, mint a telefonodat csúfítsd el. :))

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák