Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor18

    tag

    Na, kérem szépen! Telekomék elértek kicsiny falunkba is az LTE hálózattal. Biztos rövid volt a kábel, hogy ilyen sokáig tartott. Mentem be a városba. Elindultam itthonról, 3 házzal lentebb benyomtam a mobilnetet, mert elfelejtettem megnézni valamit. Nagy meglepődés.. LTE.. eee! Na, tök jó. Városba is mindenhol szinte (legalább is ahol ma jártam) LTE volt. Örültem mint majom a farkának. Hazaérek, felálltam a kocsival a ház elé. Teló előkap és... 3G :((( :((( :((( Most miéért? A szomszéd szomszédjának a szomszédjához kell átbattyognom, hogy LTE hálózatom legyen. Csodás! :O De lehet, hogy a szomszéd szomszédja előtt is van már. (Nem, nem vezetés közben nyomogattam a telót. Szépen félreálltam. Ekkora telóval nem lehet vezetni, meg hát a nap is a szemembe sütött. :)) )

    Sikeresen, ám de sikertelenül ma pofára esett a teló. Volt hangja. Ilyen műanyag csörgés. ;] Nem aggódtam, mert védi az üveg. Hazajöttem, lámpa alá dugtam, semmi. Kijelző tiszta szűz. Aztán körbefutottam a keretet is, és a bal felső részen, két csík található. Az egyik szinte hajszálvékony, a másik meg azért pofásabb darab. Közelről, nagy fény alatt jól látható. De a fene se nézi. Így gondolom inkább fejre esett először, aztán pofára borult. Nem láttam, nem is éreztem, hogy kiszállt a belső kabátzsebből, csak a jellegzetes "csörömpölésre" figyeltem fel. Akkor már tudtam, hogy mi van. :D

    Készül a Note 4? :Y Francba ezzel a szolgáltatós telefonokkal. :D

    Nekem is a gyári töltővel bírja jobban szusszal. 6 óra kijelzőidő. Gépről nem erőltetem, S2 töltőjével pedig 4, max 4 és fél óra kijelzőidő. Lassabb töltés, gyorsabb merülés alátámasztva. Tény, hogy kíméletesebb, de más előnye nincs. Nem beszélve a lassú töltésről. Gyárival hamar felkapja 100-ra, így ha rohanós a dolog, akkor hamar megvan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák