Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mimis

    tag

    Nohhh.... sikerült az elmúlt 5 nap hozzászólásait végigolvasnom. Nem mondom, tikkel a szemem rendesen... :D

    Ámde. Tegnap sikeresen pofára ejtettem a telefont. :)
    Szálltam volna be a kocsiba. Teló farzsebből ki, merthát ülni vele tompornyomorintó élmény. Szóval telefon bal kézben, beülök, bal kézzel ajtót behúz, és abban a pillanatban telefon kicsusszant a kezemből.
    Volt ott minden. Lassított felvételes Mátrix-os vetődés kocsiból kifelé (mamika nézte is, hogy ilyen részegen, kocsiból kilógva akar valaki vezetni) de csak nem sikerült elkapni. Talán még meg is lökhettem a levegőben picit, de az eredmény így is az lett, hogy platty... Jaaa, fehér murvakavicsra.... :)
    Persze a szokásos gravitáció kitalálójának összes felmenőinek emlegetése után felkászálódtam, és felemeltem a drágaságot.
    Hát persze, hogy volt egy nyomorult kavics, aminek úgy és ott kellett állnia, ami likat ütött az üvegen.... :)
    Ha a tárcsázót nézem, akkor pont a * gomb alsó szélének felénél van.

    És itt jön a "Hálaégnekálldomeszem" felkiáltás, hogy volt rajta védőüvegem. :D Még ugyan nem szedtem le róla, de olybá tűnik, hogy tényleg csak az kapott az áldásból. Még jó, hogy nem cseréltem eddig le a bubisat arra, amit cserébe küldtek.

    A Neo Hybrid keretének a bal alsó sarka sérült kicsit. (Tényleg, valaki említette, hogy valahol lehet majd kapni csak sima keretet hozzá, arról van valami hír?)

Új hozzászólás Aktív témák