Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor18

    tag

    válasz Parallaxis #14889 üzenetére

    A HTC M8 sem drágább, mégis fém és minőségi cucc.

    Műanyag S5 230, akkor fémből 240-250. Így is úgy is drága. Mondjuk sokaknak lehet nem, mert így is megtudják venni.

    Nem is akarom szétszedni.
    Megvettem a Note 3-at beraktam a SIM-et, meg az SD-t és azóta nem szedtem szét azt se.

    Elsősorban szervizre gondolok. Megnézném az ilyen zárt fémházas telókat mondjuk egy alaplap hibánál, hogy ki és mennyiért szedné szét. Kb senki, mert nem lehet. Akksi csere? Nem-nem. Annyiból talán jó, hogy kapsz egy új készüléket.

    Nem emlékszem olyan S5 tesztre, ahol ne rótták volna fel a Samsungnak az olcsó anyaghasználatot. Egyre inkább ellenérzést szül a dolog, szerintem a Note 4-nél már látni fogjuk, hogy ezen változtatni fognak.

    Tesztek, tesztelők.. inkább hagyjuk is. 10-20 ember csinál tesztet és panaszkodnak. Vajon eljut a Samuhoz? Ha el is jut érdekli őket egyáltalán 10-20 ember? Nem. Miért nem? Mert a számok nem azt mutatják. Ha Note 4-el elbillennének valamerre, mondjuk előre, az nekik kedvezne. De mivel még így műanyaggal is fogy rendesen, ezen még inkább csak nyerhetnek.

    Várjuk ki a végét. Az S4-nél is azt kommunikálták, hogy milyen csúcsokat döntögetnek az eladások, aztán a negyedéves jelentéseknél meg már nem voltak olyan fényesek azok a számok.

    Dehogy nem. Pulzusmérő, ujjlenyomat olvasó. Ez annyira létszükséglet, hogy sokaknak ez kell. Ezek nélkül nincs is élet. Felesleges és értelmetlen dolgok kellenek.

    Peterson_: SD kártya még csak-csak megoldható, oldalt betuszkolod és annyi. De az akksinak lőttek ilyen téren. Meg hát akksit cserélni könnyebb így, esetleg sérült hátlapot, keretet, komplett házat egyszerűbb.

Új hozzászólás Aktív témák