Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Necc

    addikt

    válasz Memmaao #15278 üzenetére

    Akkor leirom megegyszer, hatha...
    Nincs olyan, hogy premium anyag, nincs olyan hogy barmelyik anyag barmi mas folott allna, mert az osszes telefon szandekosan ugy van legyartva, hogy kopjon, torjon, karcolodjon.

    A csak par tizesbe kerulo telefontol a tobb szazezres keszulekig az osszes kijelzoje ripityara tokrik, ha kap egy kis koccot, az osszes telefon osszes anyaga idovel kopik, karcolodik, oxidalodik, szethullik. Teljesen mindegy, hogy milyen anyagbol epitettek meg, teljesen mindegy hogy milyen IP vedelemmel rendelkezik, teljesen mindegy hogyan van felepitve az adott keszulek.

    Igy gondolom jogosan teszem fel a kerdest, hogy megis akkor mi definialja azt hogy egyik anyag a masik felett van? Mitol lesz egy anyag premiumabb a masiktol? Mitol lesz az a valami megis "minosegi"?

    Az en valaszom az, hogy a jelenlegi tendenciak alapjan semmitol.

    Vannak persze szemelyes, szubjektiv preferenciak, hiszen valaki csak egyszeruen nem szereti a muanyagot, van aki halalizgatott lesz attol, ha titan otvozetet hasznalnak, mig masok fraszt kapnak a lakkozott muanyagtol mig masokat ugyanaz lenyugoz. De ettol nem lesz egy anyag minosegi, ettol nem lesz egy anyag premium, ettol nem lesz az a valami valami, mert az egyen szemelyes izlesenek pont az felel meg.

    Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Új hozzászólás Aktív témák