Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz ak76 #25989 üzenetére

    A fém keret nagyszerű, de az emberek zöme amúgy is tokban tartja (pl. én is a Samsung Protective Cover-ében), így a fém keretnek nem sok jelentősége van (főleg, mivel könnyebben sérül, mint a N3 műanyag kerete).

    A kijelző valóban nagyszerű, ha papíron olvasod a paramétereit, vagy 10-15 cm-ről nézegeted, de az átlagos 30-35 cm-es nézési távolságból az ég adta világon semmi különbséget nem fogsz látni az N3 kijelzőjéhez képest (csináltunk vaktesztet kitakart készülékkel, ahol csak a kijelzők látszottak, 30 cm-ről 10 emberből 1 sem tudta megmondani biztosra, hogy melyik, melyik).

    A kamera az egyetlen ami minőségi ugrás, bár itt is csak a Snap Camera és a Snapdragonos verzió párosa az, ahol valóban minőségi képeket lehet produkálni.

    A többi amit írsz valóban úgy van, sőt azt még ki is hagytad, hogy jó pár funkció nincs is meg a Note 4-ben, ami a 3-ban megvolt.

    Én úgy gondolom, hogy egyáltalán nem éri meg a cserét (mondom ezt úgy, hogy 1,5 hónapja használom és ebből 2 hétig a két készülék párhuzamosan volt használva).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák