Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    kíváncsiságból leértem a normál töltés időintervallumát; 20%-ról 100%-ra 1 óra 45 perc
    korábban próbáltam egyszer gyorstöltéssel, de nem gyorsabb annyival, hogy amiatt azt használjam, szerintem egészségesebb a normál töltés.
    a töltés előtt megnéztem az akkumulátoros üzemidőt, jó lesz ez; kicsivel 20% felett még az akkumulátor töltöttsége, mert nem merítem le jobban ha nem muszáj, és így is bő 2 napig ment, amellett 6 óra 30 perc kijelzős használat, sok lte és wifi netezés, letöltések és telepítések - frissítettem a gyártói és szolgáltatós integrált és hozzáadott alkalmazásokat, úgy 20 tételről van szó -, e-mail írás és olvasás bőven, némi sms és minimális telefonálás, illetve apróságok; távirányító beállítása a tévéhez, asztali dvd író videó kombóhoz és házimozihoz, kamera próbálgatása meg ilyesmi.
    az energiatakarékos mód nem volt végig bekapcsolva, csak úgy a fele intervallumban, és akkor is csak a normál, azon belül is csak a teljesítmény opció, más nem, mert a háttér-adatkapcsolatra szükségem van, illetve a szürkeárnyalatos mód meg felejtős.
    az ultratakarékos módot nem próbáltam még, szerintem nem is fogom, de a normált használni fogom a fent leírtak szerint, mert nem fogja vissza túlzottan a rendszert, cserébe hozza a jó/jobb akkumulátoros üzemidőt.

    1

    2

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák