Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    Sziasztok,

    Páromnak most tervezem az S7-esét egy S22-re upgrade-elni, de szeretném átgondoltan tenni és inkább itt rákérdezek, mielőtt 300k+ összegtől megválok, hogy van-e valami, amire érdemes figyelni.

    Vannak konkrét aggályaim/kérdéseim is, de biztos vagyok benne, hogy sok tapasztalat van már, ami még hozzáadhat a döntésemhez.

    Szóval a kérdések:
    - Az S22 fizikailag erősebb/prémiumabb, mint az S21? (anno mintha az S21-nél visszalépésről beszéltek volna az S20-hoz képest)
    - Meg szabad venni az Exynos chipkészletest, vagy az S széria most csak a Snapdragonnal ér valamit? Voltak gondok a hírek szerint, amik nem csak a két chipkészlet tempója közti különbségről szóltak, de akadozásokról is. Ezek elhárultak már?
    - Van a sima S22-nek alternatívája, ami árban/minőségben/felhasználói élményben méltó alternatíva, amit érdemes lenne megfontolnom? (nem a pénzspórolás a cél, hanem az, hogy megint legyen 4-6 évig egy hosszútávon megbízható, minőségi cucc a háztartásban, aminek nem okoz gondot egy screen mirror kapcsolódás a TV-re, jó a kamerája, van szoftveres support, stbstb, értitek, pl. több felső-közép Xiaomi készülékkel rendszeresen vannak Samsung TV-re történő Screen mirror kapcsolódási gondok a környezetemben).
    - Van bármilyen említésre érdemes visszalépés az S21-hez képest?

    Minden, ami eszetekbe jut és segíthet a döntésben, nagyon szívesen meghallgatom. Előre is köszi szépen. :R :R :R

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák