Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    Mindent egybevetve én mindig is elégedett voltam a samsung készülékeimmel, pedig s3Neo óta ezen a vonalon vagyok. Most az s22 is kifejezetten jól teljesít.

    Viszont a merülés az egy folyamatosan fennálló probléma volt a Samsung készülékeknél és nem értem, hogy a Samsung miértnem tudja ezt kezelni. Én Galaxy s20-ról váltottam ami hát enyhén szólva se volt a legjobb széria... de egy 4 órát kibírt. Most anyukámnak tovább adtam és megdöbbenten nézem, hogy 1,5 óra kijelzőidővel 50%.... nem lenne baj, de most volt kijelző és akkumulátor cserén. (Alig használ valamit messenger, telefonálás... és úgy kb. ennyi...)
    Nekem azért az utolsó hónapokban is többet bírt ennél az aksi csere előtt :( .
    Ami szép az egészben, hogy én állítottam be neki tehát azonos beallítások vannak mint most nekem, de egyszerűen merül neki mint atom. Mostanában arra tudok gondolni, hogy a Google beállításoknál lehet valami ami ennyire eszi, de.... nem tudom, tanácstalan vagyok.

    Ügye lehetne most mondani, hogy az iPhone mennyit bír, persze minek, más az operációs rendszer, de azért kicsit érdekes, hogy ott nincs ez a probléma. Ráfoghatnánk az Androidra amiben van is valami, de a Huawei például megtudta ezt oldani... a Samsungnak szerintem egy teljes főverziót arra kéne szánni, hogy az üzemidőt és a készenléti időt rendbe tegye.
    Ez az egyetlen probléma van a samsungal mert minden másban szerintem kiemelkedő... :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák