Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz Vagany #1429 üzenetére

    Én meg téged nem értelek, akinek fáj az, hogy más megnézi egy telefon kameráját, és minden számára fontos képességét, és csak olyan telefont választ, ami a saját igényeit maximálisan kielégíti. Még ha ezt nem is tudod elképzelni, hogy más pl a kamerát is figyelembe veszi, akkor sem kell vitázni ilyenen könyörgöm. mindenkinek másak az elvárási, más mindenki számára a fontos. Ilyenkor egész egyszerűen nem kell válaszolni, mint ahogy más is így tesz, olykor én sem szoktam más topicba olyan kérdésekre válaszolni, ami az én véleményem szerint felesleges kérdés/szempont.
    Ilyenkor más, aki egyetért velem az válaszol a kérdésre, mint ahogy többek között dussy is tette.
    Egyébként meg tényleg nagy különbségek vannak az apró mobil kamerák között, és jellemzően az okostelefonoknál, és sztem azért, mert amikor már szoftveresen nem nagy változások lesznek, akkor majd beleteszik az amugy már ma is meglévő jobb kamerákat, hogy fellendítsék az eladásokat. És ez az a dolog, ami miatt bosszantó, hogy pl. ott van a T-Mobile Pulse is, ami egy nagyon jó árú, sokat tudó okostelefon, de pocsék képeket csinál, rosszabbakat, mint a 3 éves k550i-m. Valamint e miatt keresi az ember a jobb kamerákkal szerelt telefonokat, mert ma már(és egyébként már jó pár éve) lehetséges az, hogy egy telefonnal készült képet feltegyen az ember egy közösségi oldalra, vagy akár ki is nyomtassa. Persze ezek a képek messze nem tökéletesek, de az emberi szem sem tökéletes, tehát ha a 5000*3000-es képet nem natív felbontáson nézed, akkor már nem olyan nagyok a látható különbségek egy kompakt fényképező képei, és jó mobil kamera képei között, persze megfelelő fényviszonyoknál.
    Másik oldalól meg már vannak nagyobb optikával szerelt telefonok is, amelyek ugyanolyan jól hordozhatók, mint vékonyabb társaik; és azok azért már tényleg jó képeket csinálnak.
    És tényleg az a lényege az egésznek, hogy ha látja az ember, hogy mire képes egy ugyanolyan kicsi optikai egy telefonban, akkor elvárja hogy ugyanolyan jól működjön a másikba is, mert egy tükörreflexes gépet nem hordozhat magával az ember állandóan, sőt továbbmegyek akár nyaralás során sem túl kényelmes egy ilyen nagy gépet(de még a kicsit se mindig) magával hordoznia az embernek.

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák