Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teko001

    őstag

    válasz _Balou_ #1458 üzenetére

    (#1458) _Balou_: Hát azt talán az update megoldja majd (bár nem biztos - inkább azt mondom hogy nem fogja az se) vagy egy hard resettel lehet megoldani csak. Nekem is van egy ilyen alkalmazásom sajnos, ami ezt csinálja, de én megvárom az updatet, hátha az megjavítja :(

    (#1484) _Dumber_: Egyedül a kikapcsoló gombot nem tiltja le, amivel scendes módba, repülős módba, illetve kikapcsolni lehet. Viszont mivel csak érintésre reagál a képernyő, így a menü előjön, de nem nyomódik meg egyik se. Mások panaszkodtak a feloldó gombra is, ezzel nekem még nem volt gondom, bár én a feloldómintát is használom benne (beállított számú pöttyöt (max 9) kell összekötni a beállított sorrendben, hogy feloldjon).

    A névjegyeknél pedig a keresésnél mindegy mit írsz be, akkor is megtalálja, és ahogy balou mondta, abc-be van (bár névjegyfelvételnél nincs külön mező hogy vezetéknék és keresztnév, így én normálisan, magyar formátum szerint írtam be)

    Más: Valóban tényleg többször is lelett már írva, hogy bluetoothon csak névjegyeket lehet küldeni, fájlt (reméljük, hogy még) nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák