Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz Tonyo #15178 üzenetére

    Nézd, lehetek paraszt (ha erre gondolsz), de álljunk meg pár szóra.
    Megcsináltam a blogot, mert alapvetően szeretek segíteni az embereknek. Sok-sok-sok órám benne van, hogy úgy nézzen ki, ahogy, hogy olyan legyen a tartalom, amilyen. Lehet rá azt mondani, hogy szar ahogy van, de egyrészt a visszajelzések alapján jó, hogy van (sokan a blog miatt vettek Spica-t, számokat nem tudok, de valóban sokan).
    Amikor a blog kezdte kinőni magát, akkor jött a fórum ötlete. Ebben is benne van aránylag sok órám, és azért azt is fel kellett építeni struktúrálisan.
    Sokan vannak ott is, szerencsére jó csapat jött össze. Ha bárkinek kérdése van, akkor szinte nem tudok olyan időpontot mondani, amikor ne kapna választ.
    Ha memória kellett jó áron... vittem oda embert, aki jó áron adott jót (közben sajnos ő befejezte az árusítást, nem publikus okok miatt). Ha fólia kellett, az is van. Ha segítség kell, azt is megadom/megadjuk.
    Amikor az előző tárhely szolgáltató azt mondta, hogy offline-ba tesznek mindent, mert túl nagy a forgalom; egyik szemem nevetett (hogy ilyen sikeres a dolog), másik pedig sírt (hogy akkor most mi a franc legyen).
    Időt, energiát és pénzt nem kímélve meg akartam tartani a dolgot - gondolod azért, mert szarrá keresem magam vele? Vagy mert valaki itt áll a tarkómnál egy töltött pisztollyal és kényszerít? Vagy mert nincs jobb dolgom?
    Nem, csak nem akartam cserbenhagyni senkit.
    Évi 8k a tárhely, leszarom legyen. Ha hasznos és jó, akkor mit érdekel, fóliákból összehozom, így önmagát tartja el a dolog. Idő? Amikor van időm, akkor írok, bemutatok olyan programokat, amik sok embernek hasznosak. Fizetnek érte? Kényszerítenek? Nem, csak segítek - tényleg ennyire egyszerű.
    Cserébe mit kérek? 8 pontból álló szabályzat (alap dolgokkal, hogy ne anyázzák egymást, kultúrált viselkedés, hasonlók), ja, és igen, mertem azt kérni, hogy legyen ott az a kurva rom verzió.

    Tudjátok ti egyáltalán, hány anyázást kaptam ezért? E-mailben voltam már minden, szánalmastól kezdve szemétig, és rohadjak meg. Igen, ezt kapom, mert miért ne.
    Miért kell a rom verzió? Ez is a felhasználók miatt van: ha kérdezel, ha bajod van, akkor a rom verzió segít a válaszolónak. Ezer féle van, mindnek van hibája, a válaszolók pedig elég pro-k ahhoz, hogy ezt tudják. NEKIK segít, a kérdező pedig hamarabb kaphat érdemi választ.
    De nem, egy szemét vagyok. Szemét, mert csak úgy karitatív alapon segítek, nyújtok amit tudok... de nem, több kell, ne a kisujjam adjam, hanem a karom. El kell viselnem, hogy beszóltok nekem, pedig többet adok, mint kérek (szerintem).
    Egyedül azért nem hagyom abba a picsába az egészet, mert hetente egyszer kapok olyan levelet, ami miatt érdemes csinálni. Amiben megköszönik az egészet, hogy mennyi meló van benne, hogy ilyen lett, és hogy egyáltalán lett.

    Tudjátok mit? Valóban egy szemét paraszt vagyok, és nehogy már kisegítsetek azzal engem, hogy ott rendeltek fóliát (mert esetleg akkor nem kell 8 helyre figyelnem), és nehogy már kitöltsétek amit kérek, mert ezek valóban hatalmas dolgok.

    Leszarom az egészet. :(((

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák