Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Dumber_

    őstag

    válasz gyuszmó #18503 üzenetére

    Nézzük sorba
    -Gagyit nem teszünk fel.. a többi pedig használható. Ki tudod választani az igényednek megfelelő 40-50 progit. Utánna meg nem lell variálni.
    -Mihez képest.. nekem megfelel.
    -Lehet, de ennel csal nagyobb a képernyője, meghát az érintés.. :-)
    Innen fogva minden igaz
    -Csak 20 mega marad.. de mire nem elég? Ha kell a rendszer kilö olyan progit amit nem használsz, és olyat amit sokat hasznája bent tartja a memóban, hogy gyorsabban hozzáférj. Ez az android lényege a tőbbivel szemben.
    - nem is használja senki. Ha alarod alkkor a kies kell a a2.1re, de ha az automata szinkronizálás a google fiókkal nem elég akkor már baj van. Ezt egy nokia cainálja utánna;-)
    - Tegyél fel más navit. Nekem mindegyik működött a copilton kívül (4 fajta) , és ez is cak azért nem, mert nincs az sd karin annyi hely.
    (Úgy utálom milor egy kis csitri csak azért szid valamit mert nem ért hozzá)
    Én elolvastam amit lehetett vásárlás előtt, és tudtam mire számíthatok. Megvettem , és el nem admám egyemlőre
    Ne érts félre, a kirohanás nem neked szólt.
    Vedd meg nyugodtan , nem fogod megbánni. Van ugyan hátránya is e melyik készüléknek nincsen? Én előtte azért nem N5800 vettem, mert nem volt olyan színben amiben szerettem volna. Áldom az eget azóta is. Ez fényévekkel jobb egy Simbiannál, és egy winmonál is. Azok felett eljárt az idö (szerintem). Nem hiába növekszik úgy az android tábor....

    Ui. Bocs,a sok hibáért, de kocsiban írni még azért gáz....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák