Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz DO-NOR #1915 üzenetére

    A telefonon nincs külön olyan menü, amivel telepíteni lehet dolgokat (illetve de, Android Marketnek hívják). Az eredeti menet az, hogy onnan szeded a dolgokat, és aztán telepíted is.
    Mivel nincs neted, vagy legalábbis nem sikerült összehozni, így fel kell tenned egy filekezelő programot, amivel látod a telefonon lévő állományokat.
    Az sd-re felmásolod ami kell (tök mindegy hova, csak megtaláld), megkeresed az ominózus filekezelő programmal, rányomsz, és tudod is telepíteni.

    Illetve még valami: látom még nagyon nem megy a dolog, és így igazából tanácsot is nehéz adni. Ez olyan, mintha valakinek azt mondanám, nyissa meg a D: meghajtón a fittyfatty mappát, de nem tudná, mi az a meghajtó. Remélem érted ;)
    A telefonhoz kaptál egy kézikönyvet, amit unalmas estéken nem árt átnézegetni, hidd el, ha semmit nem tudsz szinte, akkor nagyon nagy segítség lehet. :K
    Abszólút nem bántásból mondom ezeket, csak segítenék... ;)
    Ha megvannak az alapok, akkor még tudom ajánlani a blogomat (aláírásban a cím), ahol rengeteg programot és játékot igyekszem tesztelgetni, képekkel, pár sorban.
    Hátha segít ;)

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák