Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz legiaap #26764 üzenetére

    Kiveheted a pipát, és utána a recoveryben nyomj egy Wipe dalvikot. De épp ebből volt a vita itt tegnap, hogy nálam már előfordult olyan eset, hogy ez hazavágta a rendszeremet, és lehetett factory resetelni. Ezért vagyok amellett, hogy a frissen telepített ROM-nál az legyen az első, hogy az ember ezeket beállítja, aztán nem nyúl hozzá többet.

    Ha esetleg a tiédet is hazavágná, akkor természetesen nem kell mindent újra kezdeni, hanem egy factory resetet nyomsz a recovery-ben, meg leformázod a másodlagos partíciót (az app2sd partíciót), de így értelemszerűen kezdheted elölről a telefon "belakását" (beállítások, programok telepítése).

    (#26765) sssz: Bekapcsolt app2sd mellett semmi haszna nincs, tök fölösleges használni. Mellette ott vannak a lehetséges negatívumok (SD-kártya élettartamának rövidülést, telefon lassulása). Tehát egész egyszerűen nincs értelme használni.

    "érezhetően gyorsabb a teló, ha van bővenszabad belső memória" - Mi köze a szabad belső memóriának a telefon sebességéhez? :F Megmondom: semmi. A múltkor kipróbáltam a telómat app2sd nélkül, és teletelepítettem programokkal, már jelezte, hogy megtelt a belső tárhely, és semmivel se volt lassabb, mint előtte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák