Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yoshida

    aktív tag

    Sziasztok

    2-3 hete vettem én is meg a Spicát, lenne pár észrevételem:

    Battery Widget nekem 4-6% között evett procit folyamatosan, felraktam helyette egy olyat ami nem widget (battery status), csak a felső status sorban mutatja hogy hány százalékon áll az akksi, ez 0-1% között eszik, ezzel már megelégszem.

    A beállítások -> biztonság és hely menüben, a GPS feletti elem, konkrétan a Vezeték nélküli hálózatok használata nektek be van pipálva? Eddig nekem nem volt, és így kevés használattal bírta is 3-4 napig a telefon, tegnap este bekapcsoltam a gps mellett, pár óra után pedig kikapcsoltam a gps-t, 30%-on állt az akksi, majd másnap délelőtt láttam hogy teljesen lemerült a telefon (pedig még 1napig is bírnia kellett volna). Egyből feltöltöttem 90%-ra (többre nem volt idő), majd bejöttem dolgozni, és 14órára már le is esett 50%-ra az akksi. Ezekután kikapcsoltam ezt a Vezeték nélküli hálózatok használata opciót, és azóta 50%-ról nem esett le semennyit, pedig dumáltam vele 20percet, wifi is ment egy kicsit.

    Aki panaszkodott hogy fél nap alatt lemerül a telefonja, az nézze meg, hátha be van ez pipálva. Ettől még a kapcsoló widgetben a GPS kikapcsolva van, így csak ebben a menüben lehet látni az állapotát.

    (végigolvastam a topikot, és nem rémlik hogy ez az opció meg lett volna említve, elvileg arra jó, hogy pl. a google maps-ban gps nélkül is saccra az adótornyok alapján tudja hogy mi a pozíciód)

Új hozzászólás Aktív témák