Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz kali #7954 üzenetére

    Félreértesz, nem védem a telcsit. Szerintem mindig objektíven beszéltem róla, a blogom sem szól másról, írtam én ott bőven hibákat. ;) Annyit mondok mindig csupán: ennyi pénzért ez egy tuti készülék, minden hibájával együtt.
    Ha magadnak vetted volna, akkor osztanám egyébként adamfriday véleményét, így hogy csak megnézted, és a barátnődé lesz, így csak helyreigazítottam pár hirtelen jött, téves következtetést.
    Én (és még szerintem nagyon sokan vannak így ezzel) pont azt szeretjük, hogy mindent magadnak válogatsz össze. Ezen nem kell úgymond meglepődni, erről szól az Android.
    Ami ez egyik embernek erősség, az a másiknak gyengeség, így én teljes mértékben tiszteletben tartom a te véleményedet is - csak azért éreztem úgy, hogy ezt-azt kiigazítok, mert tévednek ide is olyanok is, akik még nem vették meg, csak gondolkoznak.
    Igazából nekem mindegy is lehetne, mert egy forintot sem kapok a Samsungtól (pedig már egész jól állnék, ha csak azok után a darabok után fizetnének, amiket a blog és a fórum adott el úgymond).
    De én már csak ilyen objetíven szemlélődő egyén vagyok.
    Amivel maximálisan egyetértek, az az NPS hiányossága (pontosabban működésképtelensége), és még ide sorolnám a Samsung tökölését a 2.1-es frissítést illetően.
    Ezek miatt a Samsung elég nagyot zuhant a szememben, de lehet, ezzel sem vagyok egyedül... :(((

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák