Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikk

    senior tag

    válasz NoMagix #8388 üzenetére

    Nagyon sok hiba a Market-ről letölthető hibás szoftverek miatt van. Az, hogy lemerül a teló? Minden telefon lemerül. Mellesleg az 1500mAh-s akku bőven elég mindenre. Ha estére lemegy egy prücök úgy is visszateszem szunyákálskor a töltőre... Nagy dolog... A régebbi telómat (6220c) is feltettem minden este. Pláne azért, mert amúgy zenét hallgatok vele, ha megyek valahova., szal azért szívja. Amúgy meg játék zenehallgatás, netezés Wi-Fi-n filmnézés stb... megy egy nap vele, és bőven kibírja hazáig, de gyanítom, hogy még másnapra is maradna benne valamennyi szufla. ERGO: egyáltalán nem gáz.

    Zenei teljesítménye? DNSe fut benne (Digital Natural Sound engine). Samsung által fejlesztett hangkezelő céleszköz. Hogy lehet belőle szép hangokat kicsikarni? Egy normális fülessel. Amit adtak hozzá, annak valahogy nincs mély hangja. Én egy Nokia BT sztereo agybadugós fülessel használom és olyan mélyeket ad, hogy öröm hallani. (hozzá kell tennem, hogy elég vájtfülű ember vagyok)

    Amúgy meg hülyeség kilőni az össes programot ami a memóriában van. Ami nem kell, azt a gép használatkor amúgy is kinyrja saját magától, ami meg kell az azért kell, mert segíti a teló működését. Én annyit vettem észre, hogyha tényleg mindent kilő az ember, még azt is amit nem kéne, akkor rövid távon irdatlanul belassul a telefon és újra kell indítani.

    Azért emberek... Ne feledjük el, hogy ez egy linux alapú telefon, és ugyan úgy hardware-ekből épül fel, amikhez driverek futása szükségeltetett. Azok a háttérprogik amiket gyakran kilövöldöztök, nagy valószínűséggel tartalmaznak olyan kódot, amik ezen driverek hibátlan működéséhez szükségesek. Nem csoda ha a telefon beadja a kulcsot.

    A másik dolog. Sokan írják, hogy a 128MB RAM kevés neki. Jelenteném, hogy marhára nem kevés neki. A gép tökéletesen kezeli a mem hiányt. (gondolom mint egy rendes cuccnál ez is swap-ol a memkarira, ha épp arra van szükség) Úgyhogy e-miatt kár aggódni. Mellesleg a 256MB RAM-os telóknál is kb. pont annyi mem van szabadon mint ennél.

    A fényképezőgép. Hát jelentem... Aki fotózni akar, az vegyek egy normális fényképezőgépet. A 3,2Mpixel meg bőven elég lövöldözni. Azt is hozzáteném, hogy a színhűsége a telefon kamerájának tökéletes. Szép kontrasztos képeket készít... Este meg ki a #### akar fotózni ilyen géppel? Nem is erre van kitalálva...

    Nem rossz ez a telefon. Ennyiért tökéletes. Az anyagok használatáról nem is beszélve. Fén keret, plexi karcmentes tapiképernyű, gumival vulkanizált hátlap... Sok drágább telefon nem tudja ugyan ezt...

    No ennyi... :)

    DIGIC

Új hozzászólás Aktív témák