Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pai107

    tag

    GÁZ VAN! HELP!

    Probléma a következő. Az elmúlt pár napban már egyszer jelentkezett és ma is a következő dolog. A telóm TMob-os, függő, a gyári fw van rajta, olyan amivel tudok simán Javazni, ébrszt, stb... Atelefon fullra felöltve, térerő maxon, TMob logó kint, minden ok, de ha hívást indítok semmi!!! Még be sem pittyen (be van állitva kapcsolási hang) el sem kezd tárcsázni, és sajna engem sem tudnak elérni, ha bárki hív "jelenleg nem elérhető" a válasz. Csak az segít ha a telót kikapcsolom s SIm kártya ki vagy néha elég csak a kikapcs-visszakapcs s minden ok.
    Ez a jelenség idáig 2-3szor fordult elő s tök véletlen vettem észre. Olyan mintha gondolna egyet a telo vagy a SIM és átkapcsolna off módra. De közben mint említettem nincs ennek semmi előzménye, nincs semmi elállítva, nincs semmi korlátozás bekapcsolva... :W

    Ki lehet a hunyó? A teló vagy a SIM? A Simmel ediig nem volt semmi gondom, korábban más tip. teloban nem jelentkezett, igaz a kártya már 7 éve szolgál, még Westeles (ezt irhatom mert ilyen már nincs, nem reklám)

    Szóval vkinek vmi 5let, esetleg hasonló eset?
    :O :((( :(( :(

Új hozzászólás Aktív témák