Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Andie #3199 üzenetére

    :R
    Hát köszönöm, ez bőséges, kimerítő tájékoztatás volt. Őszintén megmondom nektek, kicsit szégyellem a pofámat. Leírtam előbbre, hogy meg vagyok elégedve a gyári fülessel, jó, basszus nincs, de a gyári Nokia füleshez képest jó. Hát, meglátszik hogy nem hallgattam zenét mostanában, fülessel pláne nem, mert mindenki szidja, én meg dicsérem.
    Nem tudom mire gondoltál Andie, hogy ki van téve viszontagságoknak nálam a teló.. Arra gondolok, hogy valahol olvastad, hogy mentőknél dolgozom. Hát igen, éppen ezért vettem olyan telefont, amivel zenélni lehet. Pár éve az volt az általános, hogy az ember az ebédjét meg sem tudta enni, este hazavitte éthordóban a kaját, volt, hogy menetlevél adatai alapján 24 órás szolgálatban 22,5 órát tengelyen töltöttem. Most szétválasztották a mentést és a betegszállítást, és nagyon rapszodikus a munka. Azért kivonulások közt jól jön a rádiózás, és mást sem zavarok a fülessel. Na, de eltértem a tárgytól, visszatérve a fóliára, eddig próbáltam telefon, fényképező kijelzőjét fóliázni, de valóban, egyik sem lett az igazi, homályosít, széleken alá megy a kosz. Memóriakártyát tettem bele, zenékkel, egyébként gondolkodtam rajta, hogy minek, egy-két csengőhangnak elég volt az M110-es 1-2MB memóriája is. Ha nem bolygatná a fantáziámat ez a zenehallgatás, akkor a kb 90MB-os memóriája a telefonnak örökre elég lett volna nekem. SMS-t nem nagyon írok, összes munkatársat, asszony pajtást ingyen hívom, az SMS meg 30Ft. :D De próbáltam vele az SMS írást, voltak ott ékezetes betűk. De ha elfordítottam a kijelzőt, a nagy billentyűzetre, ott nem volt.
    Ami nagyon tetszik a telefonban, a tiltólista. Sőt, először találkozom olyan lehetőséggel, hogy az összes rejtett számnak foglaltat jelez. Mióta hónapokig szivattak rejtett számról, díjazom az ilyen szolgáltatást.
    Na, köszi mindent.
    Ja itt a kétrészes füles, ami mikrofonnál toldható. Asszony ilyet kapott az M3510-es zene Samsungjához: [link] Rendelni kellek majd, azt mondta az asszony, hogy kölcsönadja, de nekem nem adja. :N Pedig nála örök hűséget fogadtam. Pannonnál két év hűséggel is megelégedtek. :DDD

    Szerk: david1212: Köszi. Soha nem Vateráztam, nem ismerem, majd körülnézek. A Spedshopnál néztem ilyen Brando fóliát 2500 ft körül, ezt találtam, fülest is tudok innét rendelni.
    Végül is, akkor egy jó fülessel nem vesztettem semmit, hogy nem zenemobilt vettem.
    Sagem gyártotta SE w302 volt a pannonnál, ennyi pénzért mint a Samu, de ahhoz is hagyományos, nem gumidugós fülest adtak. Zenemobilból egy csúsztatható Motorola volt még, ingyen adták volna, de arról le lettem erősen beszélve. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák