Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Sok sületlenséget olvastam amit nekem címezve válaszként olvastam. Ez nem "Apple fan"-ság a részemről, hanem egész egyszerűen egy vélemény, mert a telefon tényleg nagyon jó. Az pedig hogy egyesek nem látnak sok mindent arról nem tehetek. Nem válaszolok mindenkinek, de ha igény van rá megteszem. :K Külön említésre méltó Pollen hsz-e, amikor azt kifogásolta, miért jobb i4-en filmet nézni. Ez tényleg kérdés? :U Mert szerintem ne menjünk bele az IPS vs. S AMOLED vitába, újabb vitát generálva. Tény hogy a szinek kevésbé természetesek S AMOLED-nél, ami engem nem zavart, viszont az igen, ami az S AMOLED hozománya..A sávosodás. Volt olyan film ahol nem volt feltünő, és nem látszott, de volt olyan ahol baromi zavaró volt, főleg szín átmeneteknél. De sztem az IPS panel minőségét a hozzáértőknek nem kell magyaráznom. ;)
    A másik amit ZAP írt, hogy milyen szar hogy konvertálni kell, és hogy milyen jó hogy Wave-re nem. Hát ez mega LoL. Ezen jót nevettem. :DDD Úgy csináltok mintha nem Wave tulaj lettem volna fél évig, és ilyen maszlagot le lehetne nyomni a torkomon. :)
    A többire nem reagálok a flame-et elkerülvén, ezek után pedig read only leszek, vagy még az se. :)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák