Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    válasz Cobalt14 #4101 üzenetére

    Az unroot lehetősége (pontosabban könnyűsége) attól függ, hogy milyen módszerrel rootoltad.

    A legegyszerűbb ilyenkor úgyis a flashtool (vagy PCC) és friss gyári rootolatlan rom, mivel úgyis üresen kapod vissza a telefont garanciából.
    Ha rootolva adtad be, valószínűleg a szerencsének köszönhető hogy nem húzták át a garit, szervizestől függ, hogy megnézi-e, van amelyik csak rádugja a szervizes PC-re, megnyomja a frissítés gombot, aztán kész. De nem mind ilyen, úgyhogy nem érdemes kísérletezni vele.

    Ha nem szeretnél friss romfelrakással játszani gari előtt és az unroot is körülményes, távolítsd töröld le a superusert, és minden rootfüggő appot. Szinte biztosan nem fogják külön rootra letesztelni, de ha szembetűnő, akkor simánlehet gond.

    Jena2:

    Itt érhető el ideiglenesen a rom, csomagold ki a rart, és a benne lévő zip fájlok közül a romot, és a patch-et kell mindenképpen feltelepíteni CWM-ben, a többi opcionális. Nálam ez a csomag van fenn.

    Először a romot flasheld, utána a patchet (újraindítás nélkül!), majd rámehet minden, tetszőleges sorrendben. A rom XDA oldalán több kiegészítő is van még - azokat nem törölték, csak a romot -, rakd fel amire szükséged van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák