Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbeee01

    tag

    válasz Norbeee01 #11199 üzenetére

    Ittvan egy intő példa, arra hogy hülyeségekre tudat alatt vetted rá te is pár kollégával együtt az emberkét:

    'Most már engem sem hagyott a kisördög ,hogy ki ne próbáljam mit bír a napon. Kitettem egy darabig és mértem infrás hőmérővel 53fok volt a kijelző de semmi hiba nem jött elő! Igaz az én telcsim még csak 1 hetes!"

    Egy darabig volt kint az 1 hetes készüléke, ami tuti nem OC-zett és máris 53°C -os volt a kijelzője!!! Mégis működik, tehát fölöslegesen kitette a telefonját az elromlás veszélyének és magát az akku robbanásának veszélyének... De tessék itt egy idézet a technet.hu-ról ha engem nézel hülyének:

    "Ne hagyjuk sem nyáron sem télen a mobilunkat a kocsiban, még a kesztyűtartóban sem! Ha mégis ottfelejtenénk, hozzuk szobahőmérsékletre és hűtsük le/fűtsük fel, csak ezután kapcsoljuk be/kezdjük el tölteni az akkumulátort! Ügyeljünk arra hogy a kocsi műszerfalára helyezve se érhesse közvetlen napfény!"

    Egyébként az Li-Ion akkuk használhatósága -20°C-tól +60°C-ig biztonságos!!!

    Ezek után remélem nemsok olyan "Hős" lesz mint te aki bevállalja hogy vagy tönkremegy vagy nem a készüléke!!

    De azért mégegyszer idézem hogy járt Kamarush is:

    "My Phone is broken. I forgot my phone outside in the garden, /and today was really hot and sunny day/ so my display is dead now" -Ez röviden annyit jelent hogy meghalt a telefonja, mert kintfelejtette a kertben ahol érte a nap, plusz nagyon meleg volt és betojt a kijelzője a telefonjának!!! :(((

    Ui: Respect és sorry Kamarush-nak, remélem megérti hogy miért az ő példáját hoztam fel.... :R

    [ Szerkesztve ]

    ,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"

Új hozzászólás Aktív témák