Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz wayne1 #1725 üzenetére

    Szomorú vagyok kicsit a billentyűzet miatt, de ha a ciripelés megoldódik, akkor megveszem úgy. Majd megszokom. Csak legyen már valami haladás az ügyben. Bár, ha belegondoltok, Tegyük fel, hogy hétfőn sxxorp beviszi a telefonját a szervizbe. Ott meghallgatják, ott fogják, elvizsgálgatják hetekig, majd ki tudja mit mondanak rá.

    -Legjobb esetben kiderítik, hogy szoftveresen orvosolható. Így talán néhány hét az update.

    -Rosszabb esetben kiderítik, hogy teszem azt egy kisebb áramköri áttervezéssel orvosolható. Ebben az esetben 1-2 hónap is elmehet az áttervezéssel úgy, hogy az egész mini pro fejlesztőgárda rajta fekszik az ügyön, mire mindent jóváhagy az R&D és a termékmenedzser. Ez sajnos így megy. :)

    -Legrosszabb esetben kiderítik, hogy fizikai kialakítását tekintve hibás a tervezés. Pl közel van a zajforrás a mikrofonhoz. (mert a zajforrást megszüntetni mondjuk nem lehet, hiszen olvashattátok, más készülékeknél is van zaja a procinak/kijelzőnek, csak ott nem veszi fel a kamera, hogy kiderüljön). Akkor viszont benyelik, hogy ez egy hibás típus, ugyanis nem fognak külsőleg átdizájnolni egy olyan készüléket, aminek a tervezett életpályája max egy év. Ebben az esetben remélhetőleg tanulnak majd az utód tervezésénél a hibáikból.

    Egyébként ha valóban a földeléshez van köze, akkor a zaj mindig is ott lesz, hiszen MOBIL készülékről lévén szó, nem tudod hova leföldelni. Csak amikor rá van dugva a töltőre. :)

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák