Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isten88

    senior tag

    válasz Pityu89 #2594 üzenetére

    Szia!
    "-Hol tudok úgy kilépni az alkalmazásokból, hogy azok ne fussanak a háttérben? Illetve hogy tudom megnézni mi fut és őket leállítani?" - Beállítások, alkalmazások, futó szolgáltatások. Kilépni úgy tudsz a legtöbből, hogy a bal alsó sarokban lévő nyilat nyomogatod, amíg ki nem lép, de van némelyik, emiben símán csak exit. :)
    "-Hol van a filekezelő? Vagy külön töltsek le egyet?" - eredetileg nincs, magadnak kell szedni marketből, van sok féle, pl.: and explorer, stb..
    "-Böngészőben hogy lehet beállítani, hogy minden induláskor a kezdőoldalt mutassa, ne azt ahol utoljára jártam?" - Sajnos ezt nem tudom, Opera Mobile-t használok alapértelmezetten, ajánlom neked is. :)
    "-Kilehet törölni a facebook profilt? Vagy megoldani, hogy ne akarja minden lépésemet közzétenni?" - szerintem te kijelentkezni szeretnél, azt minden további nélkül megteheted. Belelépsz a Facebook alkalmazásba, főoldalán jobb alsó gomb (ami a menü gomb mellett van érintőgomb), és logout.
    "-Zenelejátszóban hogy lehet mappákból lejátszási listát létrehozni?" - Zenére inkább a PowerAMP-ot ajánlom, jobban személyre szabható, többet tud.
    "-Call meter NG adatszámláló program?" - a nevéből kikövetkeztethetően szerintem a hívásokkal kapcsolatos dolgokat méri. :)

Új hozzászólás Aktív témák