Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozz

    tag

    Vettem kettőt.
    Barátnőmnek egy fehéret, magamnak egy feketét.
    A cikk győzött meg.
    Nos a csalódás emiatt hatalmas.
    A belseje OK. Nagyon is. Azt imádom, és nem cserélném el semmiért.
    De az összeszerelés minősége nálam egy gyenge 2-es. Az USB fedlap gumis műanyag anyaga 10 kinyitás után oda lett. Most már kis precíziós csavarhúzóval tudom normálisan kinyitni, és töltőre dugni.
    A két része (billentyű kijelző) pedig már a megvásárláskor is rohadtul lötyögött.
    Aznap vissza is vittem a boltba. Gyakorlatilag fél órát sem használtam. Javították, flip mechanika cserélve, és még mindig lötyög. Ha jobbra lapozok benne az ujjam tapadása kimozdítja, telefonáláskor meg kattog zörög. Függőlegesen tartva csak érintésre (NEM nyomásra) a képernyő máris nekibillen a hátlapnak egy diszkrét kattanással.
    Kézben tartani kb. olyan érzés, mintha a telefon állna egy kijelzőből meg egy billentyűből amit egymásra raktam é a kezemmel akarom egyben tartani.
    Már másodjára jött vissza szervizből (akik szintén nem állnak a helyzet magaslatán), mert se az USB fedlapot nem cserélték k, se a problémát nem oldották meg. Annyival elintézték, hogy állítottak rajta. De hogy mit, hogyan hol? Nem tudhatom, csak ha szétszedném és magam megnézném. Lehet hogy nem a csúszka a baj, hanem a kijelző vagy a billentyű panel lenne cserés. Ezt meg valószínű már nem éri meg cserélni a szerviznek.
    Így konklúzióként van egy csúcs tudású telefonom, amit imádok használni, de utálok kézbe venni. Ami így elég paradox. :( :(((
    Tehát jó tanács. Aki ilyet vesz, ne netről ne webshopból, hanem személyesen kéztől kézbe és jól nézze meg hogy tényleg nem lötyög és laza.
    Hozzátenném barátnőmé a megvétel óta jó, a kibontáskor tényleg a cikkben írt mértékig feszesen állt bár azóta lazul és kezd lötyögni az is, de még tényleg egy nagyon (hozzám hasonló szőrszálhasogató emberek számára is) elfogadható mértékben.
    Tehát van pozitív ellenpélda, de ilyen terméket mégis inkább csak személyesen vegyetek.

    Ettől a problémától (meg a szerviz slendrián hozzáállásától) eltekintve a teló 11/10 is tud lenni. :C

    ''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''

Új hozzászólás Aktív témák