Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • riszter

    senior tag

    válasz mrlujoak #7658 üzenetére

    Szia!
    Kicsit tanácstalan vagyok és a segítségedet kérném. Jövő hónapban kedvezményesen tudok vásárolni készüléket a Telenornál és a mini proval illetve a ray-jel szemezgetek. Páromnak most vettünk egy mini pro-t és nagyon megtetszett. Ray-t még sajnos nem láttam élőben, mert nem volt kitéve az üzletben.
    Másodtelefon lenne, az első egy Nokia e72 amit munkástelefonnak használok céges kártyával eléggé strapabíró... Igazából ezért lenne szükségem valamelyik xperiára mert elég sokat netezek, neteznék napközben is viszont a céges kártyámon nem lehet adatforgalom, internet előfizu.
    Szóval nagyon tetszik a mini pro, de félek tőle hogy egy idő után kicsinek találnám a kijelzőjét. Mennyivel jobb nála a ray, illetve milyen kopromisszumokra számítsak ennél a kettő telefonnál? Ugye amire használnám az szinte csak a böngészés, emailezés, facebook, max. navigálás még néha... Melyik a jobb választás a mini pro 10k-ért qwertyvel és 3"-lal, vagy a ray 30k-ért qwerty nélkül és 3,3"-lal? Szériahiba ugye egyiknél sincs? (Valahol olvastam hogy a ray-en az android beszaggat...)

    Vivere militare est

Új hozzászólás Aktív témák