Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz surgyi #12200 üzenetére

    Ha hozzá adták akkor biztos micro sim is. De szerintem már mindenhol ilyet adnak:

    Amúgy pár nap használat után, a kamera tényleg nem a legjobb, a Galaxy Ace jobb képeket lőtt, elmegy kategória. A videófelvétel minősége viszont nagyon jó egy telefonhoz képest, egyedül az AF ami lassan reagál. Remélem javítják ezeket kicsit a 4.3-ban. A wifi tényleg gyenge, még az Ace-től is gyengébb, pedig az sem acélos. Azzal legalább stabil volt mindenhol a jel, de az SP már eldobálja egy-két helyen a lakásban. A kijelző nem olyan rossz, tény hogy van ettől szebb is, de nekem a felbontás fontosabb volt vételkor, na meg ezen is lehet valamit javítani szoftveresen.
    Memória gondom nem volt még, mondjuk nem is a gyári szoftvereket használom többnyire, 250Mb szabad mindig van, de ha kilövöm a vibert az +90Mb-ot jelent.
    Fülhallgatóval nagyon szép hangja van a készüléknek, sokkal szebb mint az Ace-nek, ehhez már érdemesebb egy picit komolyabb fülest is beszerezni.
    Az akksi kis nyomkodással (az újdonság varázsa), telefonálással, netezéssel (vagy a wifi, vagy a mobilnet be van kapcsolva mindig) és zenehallgatással 1 napig bírja. De még nincs rendesen beállítgatva a telefon.

    Szóval összességében én nagyon elégedett vagyok, nagyon gyors a készülék. Már csak az kell, hogy a játékokat az SD-re tudjam telepíteni, mert nincs fent sok, de azok elég sok helyet igényelnek.

Új hozzászólás Aktív témák