Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vbnc04

    csendes tag

    na tegnap délután én is felraktam azóta az alábbiakat tapasztaltam:

    Wifi: nálam egyik leglátványosabb javulás, sokkal többet megtalál mint anno (kolis vagyok :D ), illetve suliban is fogja távolit, szerintem sokkal jobb lett

    Ram: ezen viszont meglepődtem, mert azt írták javítva lett ramkezelés, de nekem indítás után 240 a szabad, ennyi volt az előzővel is.. mondjuk csak Google+ van nálam letiltva, memóriavámpír Fb, és Messenger megy. Ettől függetlenül a teló gyorsan működik, kilépést se tapasztaltam.

    Felület: tetszik nagyon ez az új felület, telepítésnél az animáció nekem is szorosan a szöveg alatt bár ez nem zavar. Azzal a buggal még nem találkoztam, hogy feloldom és csak fekete képernyőt ad be, remélem javítva lett :D Az új billentyűzet szerintem szuper, viszont sokszor tapasztalom, hogy szóközt nyomok és pontot ír amit ugye 2 szóköznél kéne neki, remélem ezen tudok majd állítani valahol. Ami kisebb szépséghiba, láttam már írta más is, hogy amikor kijelző elsötétül az nem tűnik folyamatosnak (próbálja így szépen elhalványítani, de kicsit laggosnak tűnik a dolog, ennél jobban tetszett a régebbi verzióban, hogy egyből elsötétült). Hívás közben nekem is világít a led alul, ez nem zavar.

    Azt az animációs állítást még nem próbáltam, azt írtátok érdemes átállítani, mert érdemi gyorsulást hoz, azzal az lenne a kérdésem, hogy pontosan mi van a hátterében? Szóval mit állítunk át ilyenkor?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák