Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juan88

    tag

    válasz chab7 #20907 üzenetére

    Rettentő nagy hülyeséget beszélsz. Most én is mondhatnám Neked, hogy ha nem sikerül valakit TAT-tal megismerned használj Rorsachot, aztán meg pislognál amíg meg nem fájdul a szemed.
    Természetes, hogy Win nélkül is fel lehet telepíteni a 4.3-mat, ezt a maradék egy agysejtemmel is megértem. DE
    1. ha eddig életemben nem használtam Linuxot, hagy ne induljak már neki romot flashelni sebtiben. Eleve nem biztos, hogy az ember így egy agysejttel neki merne kezdeni Linux telepítésnek.
    2. lehetne Macet is használni, de momentán nincs kedvem 5 kilót kiadni érte.
    3. Ha már megvettem egy terméket, jelen esetben a w8, w8.1-et, hagy legyen már egy olyan elvárásom, hogy termék amit megvettem működjön. Bár lehet én vagyok a hülye (egy agysejt ugyebár), de szerintem ez így működik.
    4. Nem gondolom úgy, hogy tök hülye lennék a gépekhez (nem megyek bele miért nem), de ha a számtalan leírás, és tutorial pontos követése után se az történik aminek kellene, akkor lehet nem én baszom el.

    Végezetül egy személyes tanács, a blogod marketingjenek nem az a helyes módja, hogy "aki nem olvassa el az hülye és az is marad". Jah és ha már böfögésként aposztrofálod az oprendszer szidalmazását, hogy máshogy is zárhatnám, Egészségedre!

Új hozzászólás Aktív témák