Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juan88

    tag

    válasz chab7 #20975 üzenetére

    Nagyon sok értelmeset adtál hozzá. Baszogass, B+, posványos, maradék egy agysejt, stb...
    És egyébként igen, írtál nekem címezve. Megszólítva éreztem magam, mint egy maradék agysejtes emberke, amit nem feltétlen gondolok igaznak vagy jogosnak.
    Öö, pont te mondtad, hogy aki szidja a windowst az telepítsen linux alól. Régen volt, hogy el tetszett felejteni?
    A mondandód többi részén látszik, hogy rettentő nagyot akartál írni, de annyira értelmetlen, hogy reagálni is nehéz rá. Mindenesetre megpróbálom.
    1. Azt mondod, hogy ne használják akármit, de tanuljam meg használni, ha nem tanulom lusta vagyok. Vaaaagy - vetődik fel egyes emberekben - nem ráérős egyetemista, hanem hétköznapi dolgozó, akinek nem igazán van ideje meló és rendelés közötti röpke 1 órában linuxot telepíteni.
    2. Nem érzem szükségét ezen a téren való fejlődésnek, amikor a saját területemen is van mivel lépést tartani, illetve, mint azt kifejtettem az előbb, ha veszek egy terméket, elvárom az adott terméktől, hogy működjön.
    3. Kétlem, hogy értelmest adtál a fórumhoz, és biztos vagyok benne, hogy értelmet egyáltalán nem. Nem főként a mondandóddal van a bajom, hanem azzal a leereszkedő, nagyon nagynak tűnni akaró stílussal amivel ezt közvetíted.
    4. A nem érdekel, ne olvasd szövegek valahogy sose érvényesek arra aki írja. Ezt én mindig érdekesnek tartottam, de úgy tűnik a Te világodba belefér ez a paradoxon.
    5. Bazdmegolhatsz meg posványosozhatsz, sőt egy agysejtezhetsz is ahogy a csövön kifér, attól nem lesz igazad. És be fogok szólni. Azért mert nyugodtan megvédhetem magam, igaz én igyekszem szofisztikáltabb keretek között maradni.

    Ps.: Én magamnál vagyok, de Te láthatóan magadon kívűl. Ha gondolod holnap be tudsz szaladni hozzám receptért, hátha tudunk mit kezdeni az indulatkezeléseddel.

Új hozzászólás Aktív témák