Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Troy.

    addikt

    2,5 hónapja használom a revolutot megelégedéssel, tegnap este viszont elért engem is a zárolás. Az oka biztosan a gyanús 9.000 Ft feltöltése volt. :) Azelőtt egy nappal is rátettem 8.000 Ft-ot, akár lehet emiatt is.
    Próbáltam felépíteni history-t, az app 27 "aktivitást" mutat (3 készpénz felvétel, auchan, tesco, spar, cba paypass fizetés, amazon prime, spotify, hbo go stb.) ettől függetlenül megfogtak, pedig kifejezetten arra törekedtem, hogy kicsi pénzekkel töltsem fel és folyamatosan használjam.

    Bankszámlám 4 havi történetét illetve az adóbevallást összefűztem egy pdf-be és feltöltöttem nekik. 48 órát kértek, de kíváncsi voltam, hogy el tudom-e intézni chat-en ezért beírtam hogy "live agent". 15 másodpercen belül írt egy ember, leírtam hogy limitáltak, szükséges dokumentumokat feltöltöttem, tud-e segíteni. Kért 1 percet, majd visszaírt hogy továbbítja az illetékeseknek és a várakozási idő kicsit kevesebb mint 1,5 óra. Ez volt tegnap este, egyelőre nincs hír. Amit látok, hogy szerintem kilépett a másik fél a chat-ből és most azt írja, hogy "looking for an agent..".

    Különösebben nem rázott meg és az a személyes véleményem, hogy akkora összeggel kell használni, ami még nem fáj. Ha 25.000 nélkülözése gondot okoz, akkor tölts fel kevesebbet. Ha 150 ezer sem, akkor annyit.
    Ha minden igaz fizetni tudok a kártyával, ha nem oldanak fel holnap kipróbálom.

    Tanulság talán annyi, hogy kisebb összegnél is zárolhatnak.

    .

Új hozzászólás Aktív témák