Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz PeL #21970 üzenetére

    Szia.Nekem sikerult.Nagyjabol ahogy emlekszem, ez egy kibovitett Enot kb.Ahogy emlekszem egyes dolgok egyeznek az Enottal - a kuldetesekre ertem, de vannak ujak is.
    Ahogy a menteseket nezem, kb 4 honapot jatszodtam vele (tavaly juliustol novemberig) :Y
    Az elejen nem volt tudomasom errol a Save corruption Fix-rol, vagy mirol - ha jol emlekszem Aarpok arulta el, amikor nagyon sokszor osszeomlott a jatek.Valami olyasmirol van szo, hogy a targyak szama, vagy valami egyeb dolog nem fert el valamilyen allomanyban, palettan, csak egy x szamu, a javitas ezt megduplazza, igy elvileg nem szabadna sokszor osszeomoljon.Az elejen amig ez nem volt meg, rengeteget szivtam - kb Janovtol Pripjatyig - mert ha felvettem egy bizonyos targyat, akkor az istennek nem engedett at mas palyara.
    Be kellett toltsek egy regebbi mentest, ujracsinaljak bizonyos kuldiket, es lessem, hogyha felveszek egy kepzodmenyt vagy egy akarmilyent targyat - lehet az valami kuldetestargy, fegyver, kepzodmeny stb, akkor ujra osszeomlik-e.
    Pl a tudosok kuldetesenel - ami ki van bovitve asszem meg az Enothoz kepest is - amikor anomalia szkennereket kellett elhelyezni Zatonban is ?! vajon tenyleg jol emlekszem ? allandoan osszeomlott.
    Aztan osszeomlott meg Pripjatyban, amikor felvettem egy egyedi rejtekhelyrol valami egyedi kepzodmeny, pl Dragon Eye, vagy Helium, vagy mar a fene emlekszik hogy melyik volt.Ugyanott volt egy tudomanyos sisak is, ha jol dereng, vegulis attol omlott ossze inkabb.
    Szerintem ne hagyd ki, mert megeri vegigtolni, egesz jo elmenyt nyujt.Ha meg a fix ellenere is osszeomlik parszor, akkor se add fel, hisz lathatod en mennyit kinlodtam vele hogy vegigvigyem.Nem hinnem hogy valoban 4 honap kellene a vegigjatszasahoz, sztem ez a sok osszeomlas szamlajara irhato, hogy ennyi ido kellett.

    Ha megsem vagsz bele, akkor ajanlom a SoC modot, aminek Fotograf a neve.Kisse nehez az elejen, mert szarul forditott angol a szovege, de a tortenet egeszen egyedi, es nagyon tetszik.Ez az elso SoC mod aminek nekivagtam, eddig mind CoP modokkal jatszodtam.Ha pedig mar azzal is jatszodtal, akkor nem tudom mit ajanljak : jatszodtal mar a leforditott AMK Devolutionnal ?

Új hozzászólás Aktív témák