Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz SaGa59 #27709 üzenetére

    Akkor ez fedezni fogja az élelmiszer tároló árát, melyből Szakáll kettőt árul, 11.000 és 12.000 körüli összegekért.

    Itt piszkosul szajrézzák a pénzt, Sirálynak 3000, a Szabadságos tagnak 4.500, folyton elszegényedek. :(

    Vajon fogok még találni Kitörés túléléséhez szükséges gyógyszert?
    1 darab volt belőle, de már elhasználtam, amikor a híd tetején elkapott a Kitörés.

    SVU-ja volt, már a csöveknél kinyírt, de a faromok között elfelejtett a háta mögé nézni. Persze ha ez valóság lenne, akkor már régen alulról szagoltam az ibolyát az orvlövésznek köszönhetően.
    Az első mesterlövész puskát tőle szereztem, ami pár alkalommal nagyon jól jött a messziről lövöldözők ellen, pont a Noé bárkája mellett, amikor Kalóz bátyánkat kísérgettem.

    Egyébként a Szolgálatos feladatoknál volt egy furcsaság Kalózzal kapcsolatban. Sikerült megmenteni, de minimum egy félóra ráment, közben Kitörés is történt, végül szégyenszemre az "Olvass el" segítségét kértem. :B

    Kalózzal együtt mentünk vissza a Sevcsenkóhoz, de a hajó közelében előreszaladtam. Odafent a Szolgálat parancsnokának előadtam a közös történetünket, de ezután a beszélgetésben bennmaradt egy másik változat is, miszerint Kalóz nem élte túl. :F Addig jelzett a PDA amíg ezt a verziót is kiválasztottam a párbeszédből. Kalóz valóban nem érkezett meg, kimentem körülnézni, de már nem leltem. Ez vajon hiba lehet vagy ilyen fura a játék?

    Sikerült megtalálni a csónakok vázai között a hátizsákokat, már csak egy élelmiszer tároló doboz hiányzik a harmadik hátizsák feltöltéséhez.

    A Halál ellen is olyan folytatásos mod, mint a Spectrum Project?

    Köszönöm szépen az eddigi támogatásodat! :) Shieldnek is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák