Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    Naa, most lett tele a t..öm az egésszel.
    Egyszer már újra kezdtem a Diverzanst, igaz akkor sokat szórakoztam a fájlokkal, mert megakartam csinálni, hogy gond nélkül menjen a szöveg kiírása a vicceknek és egyéb dumáknak, az lett a vége hogy nem töltötte vissza a mentéseket. A szöveg kiírás megfagyasztott, amikor a Szkadovszkról lőttem az Alfásokat. Gondolom, akkor amikor jött volna a fegyverhasználatra a figyelmeztetés. Kértem a segítséget a FI-csoporttól, de nem jött.

    A második újra játszással addig nem volt gond, amíg nem jött a küldetés, a szörny invázió megállítása. Ez a Janov állomás és a Kőfejtő közti, azt hiszem Szolgálatos raktárnál. Ottani mentéseket nem lehetett visszatölteni, ezért harc közben ki kellett futni Zulu tornyához menteni. Ezután jött, hogy janovi ládámnál nem lett jó a mentés, ezért távolabb kellett menni menteni.
    Azután a Szkadovszkon sem lett jó, sem a Fűrésztelepen, ahol mentés nélkül kellett megcsinálnom a tízen akárhány zsoldos likvidálását. Nem tudok visszamenni Janovra.
    Most már elszakadt a cérna, rengeteg időt öltem az eddigi fordításba és csak a szívás jön. Az mellett a fegyverek rendbe rakásával xFreex segítségével. Kb. 2 éve folyamatosan Stalkerezek, így azért eléggé higgadt voltam. Tudjátok miről beszélek.
    Nem tudom, talán rossz CoP verziót használok vagy variálni kellene rajta? Nem tudom.
    IDE feraktam a logokat. Van benne 1 memória túlcsordulás, az nem számít. Múltkor már a Sniper és a Braz mentései is betölthetetlenek, az új és a régi rendszeren is. Biztos valami alapvető hiba van, de nem tudok rájönni.
    Mindkét vagy 3 dologban szívesen fogadnám a segítséget, mert már nagyon elment a kedvem az egésztől.
    Már fontolgatom, hogy hagyom az egészet a francba és visszatérek az elektronika világába.

    Köszönöm előre is a segítségeteket.

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák