Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Balathruin #30727 üzenetére

    Phejj, na ezért nem modoltam kb 5éve Stalkert.., egy ideje elfelejtettem már de most újra világos lett micsoda móka ez.. :DDD ;]

    Pepitában laza egy nap után..

    Remake aka EnhancedEnvironment minden verziója ha a ReShadet is használjuk belőle.., KUKA. Miért? ... Erről szólt a #30723.., sajnos.

    Mélytöröltem az egész hóbelevancot, Steam újrainstall (+szűz COP biztonsági másolat..) és ráment az Absolute + AtmosFear.., nem fagy nincs CTD. Oké.., cserébe csúnya a Remakehez képest, gagyi AA, régi alap Armor/Weapon/NPC skinek.
    Gondoltam egyet és kaptak harmadiknak egy SweetFX-et.., ollé, SMAA powa! :)

    Viszont.., textúrák ugye rosszabbak, a fegyó/armor/npc textúrák pedig még mindig gagyik..
    Na gondoltam egyet és rátoltam a Remake aka EE textúráit.., itt egy csodálatos dolog történt, kín szenvedéses betöltés után olyan szintű hangrobbanással egybekötött CTD-t kaptam, hogy féltem h gajra ment a fejhallgatóm..

    Oké, ez így nem lesz jó konstatáltam..

    Mélytörlés #2.., óóó nemgáz van mentésem..
    Csavartam egyet a történeten.., elsőnek ráment a Remake aka EE de ReShadet töröltem belőle.
    Próba megvolt szépen futott, zéró CTD viszont ReShade híján nuku AA, textúrák ugye pengék/újak különös tekintettel a feljebb többször kiemelt trióra de az egész játék színe valahogy totál vérszegény volt.

    Na.., nagylevegő, Remakere elsőnek ráment a SweetFX, SMAA powa #2 ( :DDD ), szín még mindig viselhetetlen.., tesztelgetés, mentés/betöltés stb.., már elég jól tudtam mivel lehet kinyírni/CTD-be hajszolni, hibátlan, ok..

    Harmadiknak Remake & SweetFX nyakába oda tettem az AtmosFeart is..
    Annak valószínűségét valószínűtlenségét hogy ezt hosszútávon túléli a játék, még tetéztem egy FOV Switcherrel is..

    Most tettem bele egy órát és teljesen hibátlan.., megvannak az UHD textúrák, SweetFX nyomja az SMAA-t, minden másért pedig az AtmosFear felel.. :C

    Meg kell mondjam eszelősen jól néz most ki a játék, kíváncsi vagyok ezzel a hibrid megoldással/modolással meddig tudok játszani mire rámköszön egy megkerülhetetlen CTD, ami kinyírja a storyline folytatásának lehetőségét.. ;]

    Jah igen.., így a végére egy slusszpoén.., a végtermék valami csoda folytán rámászik 3magra is amikor az első elér a 100%-ot. Nem tudom, meg se kérdezd, viszont ezalatt az egy óra alatt nem láttam az első magot 100%-on, 90-95%ig felmászik és ott felébred téli álmából a második ill. a harmadik, egyszerre.
    Ha tippelnem kéne a SweetFX/AtmosFear valamelyike váltja ki/bírja ilymódon működésre a CPU-t..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák