Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    Érdekes ez a coc modding, felépítésében. Ugyanis: Az outfit.ltx-ben nincsen benne az exoskeleton páncélok, azt egy külön .ltx-be rakták bele aminek az elejébe oda írták hivatkozásba hogy " exoskeleton outfits included" vagy mi. . ( Csak Outfit Addon modról beszélek)

    És igazából outfit addon nélkül nem is igazán tudna működni a dolog. De ezt mindenki tartsa észben: Outfit addon köteles lesz a páncél amit készítek. Ez, megkerülhetetlen eddig, számomra. ( Én önmagában a COC-ot eléggé száraznak tartom. A dupla hüvelyki vetős makarovnál kiesett a szemem majdnem....)

    A másik dolog pedig, hogy egyszerűen a páncélokat (sima coc páncélok, de az Outfit addon is) eléggé alul vannak méretezve védelem tekintetében. Mindezt egyébként úgy írom, hogy én szigorúan Sztalker nehézségi szinten játszom a Sztalker játékokat, és elképzelni sem akarom, hogy mondjuk mi van a legnehezebb fokozaton, ugyan ilyen páncél statokkal. One shot one dead.... Meglátod a Monolitost és puff ennyi volt, rendelkezésre álló idő a védekezésre idő -1 a tizediken.

    (Félre értés ne essék, bírom a kihívást, és én pl hiányolom hogy az agy perzselőnél és a miracle machine-nál NINCSENEK szörnyek. Még patkány sem. SEMMI. A legfélelmetesebb hang a horror effektek oszt csáó. ( DE van erre is gyógyír ám. Moddb-n fönt van a " Б.А.П" a Call of Chernobyl addon részlegében. Én is letöltöm hamarosan. Kifogom próbálni. Naná hogy PKM-mel megyek be a k.cs.gökhöz meg RPGvel. Ha kipucolsz egy helyet, tedd azt meg tisztességesen! Ne aggódjatok, még van ebből a mókából minden földalatti laborban, csak hogy legyen mivel szórakozni! A halott vérszopó a jó vérszopó! )

    Sajnos a páncél projekt megállt, szombatig biztos, mert én nem veszem elő a fennakadásaim miatt. (Ikonkép beállítása, ikonkép beállítása a fejlesztési fa fölé, és beállítani azt, hogy Shakarov a játék legelejétől fogva árulja a cuccot jó pénzért.)
    .... ÉS köszönöm az eddigi segítségeteket, nélkületek nem igazán tudnám ezt csinálni amit csinálok. (Mert szeretem ezt csinálni. Hivatkozásokat írogatni, fájlokat áthelyezni, és egy 5 perces töltő képernyő után más káromkodások mellett a crashet megélni xD)

    [ Szerkesztve ]

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák