Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Erdő #31682 üzenetére

    Egesz pontosan nincs teljesen jol, ugyanis kisse felre is ertelmezheto, ugyanis azt mondja a zsoldos, hogy vigyel 6 etelcsomagot es egeszsegugyi taskat, valahogy igy.Namarmost ez ertelmezheto ugy, hogy 6 kaja+6 taska, vagy ugy is, hogy 6 kaja+1 taska, de a helyes valasz 5 kaja es 1 taska, ennyit vettek el tolem.

    Kifagyas sok ladaban tarolt cucc miatt : nekem is jo sok mindent el kellene adnom, csak az az idegesito ebben a modban, hogy elore nem lehet tudni, hogy mire lesz kesobb szukseg.Shield leirasaiban valami olyasmit olvastam, hogy kell majd 5-6 valamilyen fegyver, es 5 Veles detektor, valahol majd, kerdes hogy milyen fegyver kell, es egyaltalan meg hany ilyen kuldetes van, ahova valamilyen fajta fegyver kell, mert amint ezt megtudtam, azonnal adom is el az osszes tobbit.

    Erdo : jo akkor tudni ezeket a kepzodmenyes dolgokat is, akkor gyujtom majd ezeket a kepzodmenyeket.

    En eloszor beleptem Csapajevhez, 2 kuldi, vege, utanna a Hajnalosokhoz, a mutans kuldik utan vege - ha meg visszamegyek Csapajevhez, akkor szoba sem all, lehet azert, hogy beleptem a Hajnalba ? tuti, kerdes, ha kilepek a Hajnalbol, akkor ujra szoba all-e velem, a zsoldosokhoz meg nem leptem be, jol is tettem ha utanna ok sem adnak kuldit, marmint a gyar kipucolos kuldiken kivul.

    En mar 1400 hirnevnel tartok, nem tudom ez mennyire befolyasolja a kuldetest adokat...
    Jelenleg 2 dolgot csinalok/csinalnek, van 750 ezrem, es ha jol lattam, akkor egy AgoJozsef kepen levo Exo-t tudok venni a tudosoknal belole, egyelore csak tesztkent, mert a zsozsot berakom kamatra, es amikor lesz osszvissz vagy 2 millam akkor megveszem, addig nem, de ki tudja.
    A masik, hogy meg kell szerezzem az Iranytu/Compass kepzodmenyt, fel is megyek a fennsikra a orrmanyosok feszkepe a helikopterhez egyenesen, mert oda mutat a nyil, de se a kopter tetejen, se alatta nincs semmi, fejlesztett Svaroggal is pasztaztam, semmi, hol a fenebe lehet az a kepzodmeny ?!

Új hozzászólás Aktív témák