Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Riot Gin #33020 üzenetére

    Otthon a gepemen fent van Las Vegas, kb 85%-nal jarok vele.A 4-est meg nem lattam, csak YT-os videon.

    Sensut
    Igazad van, de epp az tetszik nekem a F3-ban, hogy mindenhova el tudsz menni, mindenhol tudsz guberalni, van 200 helyszin, a Stalkerben meg ennek a toredeke, es be sem tudsz menni mindenhova.
    Lehet hogy mindig ugyanazokat a cuccokat talalod szinte mindenhol, de ez a Stalkerben sincs maskepp, aztan aki meg szeret minden szart osszeguberalni (pl en) annak mennyorszag :)
    Meg lehet egyedik fegyvereket is kesziteni, csak ossze kell szedni a hozzavalokat.A masik dolog, hogy kulonfele modon tudod beallitani a karaktered, kozelharci bunyos, mesterlovesz, csatar, okostoni stb (UI : az utobbi en vagyok :DDD )
    Aztan szabadon mehetsz mindenfele, es azok az osszedolt betonhidak, hazak stb stb nekem jobban tetszenek - jobb a posztapokaliptikus hatas.Aztan lehetnek tarsaid, akiknek ilyen olyan cuccokat adhatsz, stb, aki szereti az ilyen mikromenedzsment bisz-baszolast mint en, annak tokeletes ez a jatek.Ne ertsd felre, nem a Falloutot vedem, de ennek is van erenye, es a Stalkernek is, gyakorlatilag mind2 vilagnak a rajongoja vagyok.

    M@trixfan talan azert mert csak a 3-assal foglalkoztal ? Kezdd a F1 es F2-vel, nekem a kettes a kedvencem, a 3ik az csak at van ultetve 3d-be, es sok dolgot hozzaadtak, hogy shooter legyen belole.

    shield erre en is kivancsi vagyok, az elejen kinyirtam a zsoldosokat, de aztan amikor videot neztem, ott lattam hogy beszelgetni is lehet veluk, igy visszatoltottem az allast (kesobb ok is adnak kuldiket), amikor kinyirtam oket, nezegettem en is az uzenetet, de nem jottem ra hogy hova kell menjek, te ha Sensut utmutatasa alapjan odajutottal, mit talaltal ott ?

    Riot Gin feltetted a Satan modjat ? :D milyen ?

Új hozzászólás Aktív témák