Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Papa Joe #34434 üzenetére

    Morituri te salutant ;]

    Itt csak annyi a kulonbseg, hogy 3x kell hangoljad a keszuleket.
    Azaz megnyomod a bal gombot, utanna kattintasz a csuszkan az 1/4-enel, felenel, es 3/4-enel, ezt az oszcilloszkopon latod, marmint felul a kepen a hullamok valtozasat, mindig mas alaku, miutan latod hogy mas alaku a hullam, kattintasz a bal gombon megint, csuszka, bal gomb, csuszka, bal gomb, es jobb gombbal bezar.
    Es kesz.

    UI: a csuszka a kepen legalul van, a bal sarokban alul meglatod azt a butykot, amit mozgatnod kell.Csak azert irom, mert ugy tunik elkerulte a figyelmed, azert nem jottel ra hogy mit kell csinalni. Ezt majd akkor javitani kell a feladatlistaban, azaz beirni, hogy senki se akadjon el a kuldivel.

    UI 2: Shield, betettem azt az uj DDS-t, ami az uj kinezetelu kepzodmenyeket tartalmazza, es azok elso latasra tenyleg vaganyabbak, csak epp a lairas nem klappol az uj kepekkel, azaz ami Sejt kellene legyen az pl Homokora stb stb. Ezt hogyan lehetne javitani, mert annyit tudok Free-tol, hogy az adott kepzodmeny leirasanak tartalmaznia kell a kepzodmeny kepenek a koordinatait a DDS terkepen, ha senki nem ert hozza hogy belematasson, akkor nem javasolom az uj ikonok hasznalatat... :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák