Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeL

    addikt

    válasz Antonius1978 #37353 üzenetére

    Én csak az Escape from Pripyat-ról tudok nyilatkozni, ezzel játszok épp. Fentebb már írtam róla pár mondatot. De még mindig azt mondom, hogy jelenleg nálam ez az ultimate stalker élmény. Szó szerint él a Zóna, folyamatosan történnek benne az események, itt aztán tényleg nincs olyan hogy A-ból B-be haladás során nem találkozol senkivel vagy semmivel. Olyan plusz dolgok vannak benne, amiktől garantáltan akár több száz órára le tud kötni. Kellően nehéz is azt tegyük hozzá, az ellenfél stalkerek elég jól lőnek, és kezdő cuccokban 1-2 találat elég hogy kifeküdjön a játékos. Eszméletlen sok cucc van, ezer féle fegyver, hozzájuk ezer féle lőszer, armor, crafting item, mert még crafting is van, lehet venni idővel saját crafting asztalt amivel akár saját magadnak állíthatod elő a dolgokat, így nem kell sok pénzért megvenni majd őket. Ezen kívül rengeteg apróság, amik hozzátesznek a gameplayhez.

    Egyébként a GAMMA és az Escape from Pripyat alapjai ugyanazok, előbbinél pl. nem lehet fegyvereket venni a tradertől, hanem mindent neked kell megszerezned, majd azokat használhatóvá tenni. Survival-osabb elméletileg.

    Azóta már 1x - 2x crashelt nálam, teljesen random. De mondhatni ezek már megszokott dolgok modolt stalkernél, sajnos hiába bővítették 64-bitesre a motort alatta, ugyanúgy egy magot használ csak a játék aktívan. Ettől függetlenül nálam teljesen jól fut fps ügyileg, és baromi jól is néz ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák