Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz dodopek #5416 üzenetére

    Köszönöm a gratulációt! :R

    Amit lehetett, minden küldetést elvégeztem. Meglehetősen régóta játszogattam vele, csak a sorrendiség nálam másképpen alakult, mert ahogyan a Zóna helyszínein bolyongtam, közben kezdtem el kapiskálni, hogyan s merre, miként menjek tovább.

    Az iratokkal néha gondban voltam, mert számomra nem volt mindig egyértelmű, hogy kinek kell odaadni.

    Ma még a régi SOC-ot végigtoltam az Agropromig (benne néhány mellékküldetéssel) és a katonai bázison való iratmegszerzésig, utána pedig visszakutyagoltam Szidorovicshoz. Hm, nagy játék a SOC még ma is.

    Várhatóan már nem fogok tovább játszani egyik Stalkerrel sem, de szívesen gondolok vissza rájuk, főleg a COP-ra, mert izgalmas élményekkel ajándékozott meg. Hangulatában nálam az első helyezést érte el, és korunk egyik nagy játékának tartom.

    Most már elkövetkezik a valódi világban való bolyongás, amely ugyanúgy telis-tele van életveszélyes anomáliákkal, alattomos kelepcékkel, elfajzásokkal, ritka és csodás relikviákkal, kétlaki emberekkel és hűséges társakkal, jó barátokkal.

    A földi Zónába született Stalkerek kikerülhetetlen sorsa ez; szembenézni az Élet veszedelmeivel és a fáradságos küzdelmek során, időről-időre megmerítkezni a szerencsésebb napok adta boldogságban. Aztán megújult erővel, a Reménység szárnyai alatt tovább haladni a beteljesülés felé, míg végül Célba érkezünk.

    Mindannyiótoknak további örömteli, játékos órákat kívánok! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák