Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz tibi03 #6029 üzenetére

    Ha döntenem kellene eme két eszköz között , ha kamera lenne az egyik fontos szempont amit írtál is, akkor A54 mondanám én is, szoftveresen nagyobb hangsúlyt kapott , plusz ha ínyenc vagy akkor itt Samsung kamera asszisztens applikációja még több beállítás elérése érdekében .

    AOD is nagyszerűen működik , bár gyakorlati hosszas tapasztalattal nem rendelkezem , csak pár napig használtam , de akkor semmilyen problémával nem szembesültem.

    Értesítések (push) viszonylag jól működik . Gmail esetében másodperckkel lasabbb mint egy iPhone esetében , de úgy gondolom ez legyen a legkisebb probléma .

    Magamból kiindulva ha összevetem a két készüléket akkor apránként végig haladva a specifikációkon akkor első lenne a kijelző .

    200 Nit fényerő eltérés mindegyik oldalról nézve szinte elenyésző , ellenben van DC Pro esetében .

    Pro mellett szól még a gyorsabb töltés (25w VS 65w) , ellenben hosszabb üzemidő számomra fontosabb és a GsmArena tesztje szerint az A54 ezen a téren nyer a Pro-val szemben, igaz pár óráról van csak szó .

    Pro esetében tetszik a kisebb kávák a kijelző körül , sokkal szebb és modernebbnek hat.
    Tartalmaz egy 3,5 mm-es fejhallgató audio jack portot és beépített infravörös portott .

    Samsung esetében újabb Bluetooth verzió ( v5.3 ) , aki mint én is örülök a hatékonyabb és gazdaságosabb működéséért .
    Bővíthető tárolás MicroSD kártyán keresztül 1024 GB-ig és ezek mellett 2 SIM-kártya nyílással rendelkezik, IP67 besorolással.

    Kompatibilis a Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózatokkal.
    Újabb operációs rendszer verzió: Android 14 versus 13.

    Kamera lassú felvétel 480FPS-en és az előre néző kamera 4K-n képes videofelvételt készíteni.

    Összességében nekem is volt Xiaomi készülékem és mai napig követem tevékenységüket, nekem nem hiányoznak a szoftveres anomáliák, bizonytalan frissítési megoldások , reklámok .
    Samsung esetében is vannak érdekességek szoftveresen, de elenyésző és sokkal stabilabb felhasználói élményt nyújt, így úgy gondolom ez sokkal fontosabb egy OS stabilitás és támogatottsága és kiszámíthatósága , mint az , hogy hardveresen mennyire erős .

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák