Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Gardaai #3458 üzenetére

    Pedig elég sok köze van hozzá. Ma délelőtt átmásoltam 53 gigányi képet telefonról gépre. Fél óra után lőttem le, még másfél órát mondott. Majd bedugtam a pen drive-ot a telóba, feltolta rá 10 perc alatt, majd onnan újabb 10 perc volt a gépre. Amúgy teszteltem az adatátvitelt nagy fájllal is korábban, és nagyon gyors, tehát nem a telefon usb csatolója a lassú, hanem az a nyomorult MTP ilyen lassú. Az iPhone pl. MTP-n nem is hajlandó videók küldését támogatni egy bizonyos méret felett. Tudom, mert próbáltam, elég szenvedés volt leszedni arról az iPhone-ról a nagyobb videókat. Úgyhogy próbálj meg nyugodtan 5000 képet átmásolni a telefonról a PC-re, aztán vedd észre, hogy milyen lassú.

    A kedvedért ugyanazt az 53GB-ot elindítottam újra, tessék itt a Windows becslése az időről. Ezt most SSD-re másolom, csak hogy ne mondhasd, hogy a HDD a gond. Archiválni ugyanis valóban HDD-re szoktam, de nagy különbség nincs (annál asszem 1 óra 50 körüli időt mondott).

    A hozzászólást egyébként nem neked írtam, ezért ezt a stílust elég nehéz bárhová is tenni. Ezek után nem fogok megsértődni, ha bocsánatot kérsz.

Új hozzászólás Aktív témák