Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz tixem #5682 üzenetére

    Az s penről annyit 1000 ből akkor 1 embernek jó ,de általánoságban az emberek nagy része sztem nem használja. Egyébként anno a note3 telefonhoz ami a mai napig megvan még tolhegy is volt pluszba ha elkopna azt sem használtam. Kb 15 éve nem írok semmit papírra az aláíráson kivül.Gépelni villámgyorsan lehet és ezzel nem tudod felvenni a versenyt egy kézirásnál. Egyébként 15 éve kézzel írot vackokat sem olvastam..

    4db kamera van a hátlapon ,csak akkor vajon minek a motorhang? Mindegyik külön kamera modul és lencse ergo nem tudom milyen motorhang jöhet a telefonból ettől fogva. Biztos van rá valami magyarázat ,de arra is van valami magyarázat hogy egyik telefonon jól müködik a dolog a másikon pedig katog és odébb dobja a képet. Az x re nem egy video van ebből kifolyolag kirakva. Volt aki kiprobálta a samsung bemutató termében is a mobilt az nem csinált ilyet ellenbe ami nála volt az meg igen. Akkor hogy is van ez? Egyik is másik ugy? Fura nem?

    [link]
    Amugy itt a poszt lehet nézelődni egyiken hiba mentes másikon hibás...
    persze akik elvannak ájulva a terméktől azok ugysem fogják beismerni,hogy egy csúcs készülék ugy dobtak ki a piacra ,hogy kb egy raklap hibája van még azután is hogy kapott már egy nagyobb frissitést. És a fenti említett dolog is hardweres hiba ezt nem lehet softweresen megoldani ,kb azt sem ahogy a stabilizátor néha összefosa magát ahogy fent is írták páran.... Vicc a samsungtól az idei s24 ultra

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák