Hirdetés

Aktív témák

  • ERPY

    őstag

    válasz rankesz #13689 üzenetére

    Én gmaps-al mentem pár napja 110km-t, az út volt kb. 2 óra. Nagy része (60%) kikapcsolt képernyő mellett, a többi autómata fényerőn. Mobilnet persze ment, de csak a sima nézet, nem a domborzat. 90-95%-ról az akksi lement 35-re a 2 óra alatt.
    Nagyon tetszik az ICS, nagyon jók a lehetőségek benne, atomstabil, de mocskosul nincsen optimalizálva. És ez utóbbin van a hangsúly. Aki nem annyira mozog távol a töltőtől, annak persze kevésbé probléma, na de hogy lassan itt a nyár, akár kirándulás, akár strand, bármi, ha nem csinálnak vele valamit húzok én is vissza GB-re. Netezgetéssel egy sörözőben mobilnettel 2 óra alatt kilehet nyírni a tellát, mindezt úgy hogy vissza van fogva minden.
    Tegnapi GB visszarakásom óta nagyon hajlok affelé, hogy igencsak elgondolkodtató a visszatérés.
    Reggel 100%-os akksival megnézem a főbb oldalaimat, és 9-10 perc után már 95-96%-on van az akksi. Délelőtt 10-re már 70% körül jár, és általában délután derekán már érdemes töltőre dugnom, mert messze van még az este. Azt tudni kell hogy erről netezek, ezt használom mindenre. Ugyanezt atomlazán 1 napig bírta a GB úgy, hogy 40%-nál dugtam este töltőre. Gyári akksiról van szó.

Aktív témák